رونمایی از سند ارتقاء وضعیت زنان و خانواده در استان ایلام توسط معاون رئیس‌جمهور

با حضور خانم دکتر ابتکار معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده؛ از سند ارتقای بانوان استان ایلام که دانشگاه ایلام مجری آن بود رونمایی شد.

به گزارش روابط عمومی و به نقل از خبرگزاری دانشجویان مرکز ایلام (ایسنا)، خانم دکتر معصومه ابتکار معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده صبح روز شنبه بیست و هشتم دی ماه به استان ایلام سفر کرد و با شرکت در نشست شورای توسعه و برنامه‌ریزی که با حضور آقای سلیمانی دشتکی استاندار ایلام، دکتر نوذری معاون سیاسی و امنیتی استانداری، دکتر علی‌اکبری رئیس دانشگاه ایلام و رؤسای سازمان‌ها و ادارات استان برگزار گردید، ضمن ابراز خرسندی به جهت حضور در  استان ایلام، در خصوص اهمیت اجرای سند جامع ارتقاء وضعیت بانوان در سطح کشور، گفت: این سند، یک سند راهبردی، جامع، مستدل، زمان‌بندی شده و کارشناسی برای برقراری عدالت و ارتقاء توانایی‌ها و ظرفیت‌‌های بانوان در سطح کشور است.

بنا به این گزارش، در این جلسه از سند ارتقای بانوان استان ایلام که دانشگاه ایلام مجری آن بود رونمایی شد.این سند با همفکری اساتید، دانشگاهیان، نخبگان، کارشناسان و مدیران دستگاه‌های اجرایی بر اساس رویکرد بومی تدوین شده و ضمن شناسایی و ارزیابی وضعیت موجود زنان در استان ایلام، راهکارهای کارشناسی برای ارتقای شاخص‌های اشتغال، آموزش، مشارکت اجتماعی و سیاسی زنان نیز در آن پیش بینی شده است.

در ادامه این نشست خانم دکتر ابتکار ضمن ابراز رضایت از دانشگاه ایلام به عنوان مجری سند ارتقای بانوان استان ایلام، اظهار کرد: همچنین برای ارتقاء مهارت‌های حرفه‌ای دختران دانشجو تفاهم‌نامه‌ای با وزارت علوم منعقد شده، که هدف آن آموزش مهارت‌های مختلف زندگی، اشتغال و کارآفرینی به دختران دانشجو است و در این راستا، دانشگاه ایلام بعنوان یکی از دانشگاه‌های منتخب وزارت علوم برای اجرای این طرح برگزیده شده است.

همچنین در این جلسه، دکتر علی اکبری رئیس دانشگاه پیشنهاد حمایت معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده از ایجاد مرکز مطالعات زن و خانواده در دانشگاه ایلام را مطرح کرد که مقرر گردید در این خصوص مکاتبات لازم جهت اخذ حمایت صورت پذیرد.

رونمايي از سند ارتقاء  وضعيت  زنان و خانواده در استان ايلام توسط معاون رئيس‌جمهور