رونمایی از سند ارتقاء وضعیت زنان و خانواده در استان ایلام توسط معاون رئیس‌جمهور

رونمايي از سند ارتقاء  وضعيت  زنان و خانواده در استان ايلام توسط معاون رئيس‌جمهور

با حضور خانم دکتر ابتکار معاون رئيس‌جمهور در امور زنان و خانواده؛ از سند ارتقاي بانوان استان ايلام که دانشگاه ايلام مجري آن بود رونمايي شد.

به گزارش روابط عمومي و به نقل از خبرگزاري دانشجويان مرکز ايلام (ايسنا)، خانم دکتر معصومه ابتکار معاون رئيس‌جمهور در امور زنان و خانواده صبح روز شنبه بيست و هشتم دي ماه به استان ايلام سفر کرد و با شرکت در نشست شوراي توسعه و برنامه‌ريزي که با حضور آقاي سليماني دشتکي استاندار ايلام، دکتر نوذري معاون سياسي و امنيتي استانداري، دکتر علي‌اکبري رئيس دانشگاه ايلام و رؤساي سازمان‌ها و ادارات استان برگزار گرديد، ضمن ابراز خرسندي به جهت حضور در  استان ايلام، در خصوص اهميت اجراي سند جامع ارتقاء وضعيت بانوان در سطح کشور، گفت: اين سند، يک سند راهبردي، جامع، مستدل، زمان‌بندي شده و کارشناسي براي برقراري عدالت و ارتقاء توانايي‌ها و ظرفيت‌‌هاي بانوان در سطح کشور است.

بنا به اين گزارش، در اين جلسه از سند ارتقاي بانوان استان ايلام که دانشگاه ايلام مجري آن بود رونمايي شد.اين سند با همفکري اساتيد، دانشگاهيان، نخبگان، کارشناسان و مديران دستگاه‌هاي اجرايي بر اساس رويکرد بومي تدوين شده و ضمن شناسايي و ارزيابي وضعيت موجود زنان در استان ايلام، راهکارهاي کارشناسي براي ارتقاي شاخص‌هاي اشتغال، آموزش، مشارکت اجتماعي و سياسي زنان نيز در آن پيش بيني شده است.

در ادامه اين نشست خانم دکتر ابتکار ضمن ابراز رضايت از دانشگاه ايلام به عنوان مجري سند ارتقاي بانوان استان ايلام، اظهار کرد: همچنين براي ارتقاء مهارت‌هاي حرفه‌اي دختران دانشجو تفاهم‌نامه‌اي با وزارت علوم منعقد شده، که هدف آن آموزش مهارت‌هاي مختلف زندگي، اشتغال و کارآفريني به دختران دانشجو است و در اين راستا، دانشگاه ايلام بعنوان يکي از دانشگاه‌هاي منتخب وزارت علوم براي اجراي اين طرح برگزيده شده است.

همچنين در اين جلسه، دکتر علي اکبري رئيس دانشگاه پيشنهاد حمايت معاونت رياست جمهوري در امور زنان و خانواده از ايجاد مرکز مطالعات زن و خانواده در دانشگاه ايلام را مطرح کرد که مقرر گرديد در اين خصوص مکاتبات لازم جهت اخذ حمايت صورت پذيرد.