دانشجوی دانشگاه ایلام موفق به کسب مقام سوم مسابقات قویترین مردان پایتخت گردید

محمدامین لطفی دانشجوی رشته علوم ورزشی دانشگاه ایلام موفق به کسب عنوان سوم مسابقات قویترین مردان پایتخت گردید.

به گزارش روابط عمومی، محمدامین لطفی دانشجوی رشته علوم ورزشی دانشگاه ایلام در مسابقات قویترین مردان تهران جام سردار شهید سپهبد سلیمانی که روز پنجشنبه 26 دی ماه با حضور 170 ورزشکار در شهرستان ورامین استان تهران برگزار شد، موفق به کسب عنوان سوم این مسابقات گردید.

بنا به این گزارش، این مسابقات از طرف فدراسیون پرورش اندام کشور و هیأت بدنسازی استان تهران به مناسبت گرامیداشت یاد و خاطره سردار شهید حاج قاسم سلیمانی برگزار شد.

یادآور می‌شود: محمدامین لطفی از دانشجویان با اخلاق و شایسته دانشگاه ایلام است که دارای چندین عنوان قهرمانی استان و قهرمانی کشور می باشد.