دانشجوی دانشگاه ایلام موفق به کسب مقام سوم مسابقات قویترین مردان پایتخت گردید

محمدامين لطفي دانشجوي رشته علوم ورزشي دانشگاه ايلام موفق به کسب عنوان سوم مسابقات قويترين مردان پايتخت گرديد.

به گزارش روابط عمومي، محمدامين لطفي دانشجوي رشته علوم ورزشي دانشگاه ايلام در مسابقات قويترين مردان تهران جام سردار شهيد سپهبد سليماني که روز پنجشنبه 26 دي ماه با حضور 170 ورزشکار در شهرستان ورامين استان تهران برگزار شد، موفق به کسب عنوان سوم اين مسابقات گرديد.

بنا به اين گزارش، اين مسابقات از طرف فدراسيون پرورش اندام کشور و هيأت بدنسازي استان تهران به مناسبت گراميداشت ياد و خاطره سردار شهيد حاج قاسم سليماني برگزار شد.

يادآور مي‌شود: محمدامين لطفي از دانشجويان با اخلاق و شايسته دانشگاه ايلام است که داراي چندين عنوان قهرماني استان و قهرماني کشور مي باشد.