تمدید حکم مدیرت دکتر کوخایی زاده و دکتر محمدی در سمت مدیر گروه آموزشی فقه و مبانی حقوق اسلامی و علوم دامی

حکم مدیرت دکتر کوخایی زاده در سمت مدیر گروه آموزشی فقه و مبانی حقوق اسلامی و دکتر محمدی در سمت مدیر گروه آموزشی علوم دامی به مدت دو سال تمدید گردید.

به گزارش روابط عمومی، با حکم دکتر علی اکبری رئیس دانشگاه، حکم مدیریت دکتر کریم کوخایی زاده در سمت مدیر گروه آموزشی فقه و مبانی حقوق اسلامی  از تاریخ 1398/09/12 و دکتر یحیی محمدی در سمت مدیر گروه آموزشی علوم دامی از تاریح 1398/11/28 به مدت دو سال تمدید گردید.

دکتر کریم کوخایی‌زاده

دکتر یحیی محمدی

رئیس دانشگاه در این احکام خواستار توجه به اصول مدیریت علمی و اخلاق حرفه‌ای، تلاش برای ارتقاءِ بیش از پیش سطح کیفی شاخص‌‌های خدمات گروه‌های آموزشی مربوطه و اهتمام برای تحقق رسالت دانشگاه در قانون‌مداری، پاسخگویی، مأموریت‌گرایی، اخلاق‌مداری و خلاقیت شده است.