تمدید حکم مدیرت دکتر کوخایی زاده و دکتر محمدی در سمت مدیر گروه آموزشی فقه و مبانی حقوق اسلامی و علوم دامی

حکم مديرت دکتر کوخايي زاده در سمت مدير گروه آموزشي فقه و مباني حقوق اسلامي و دکتر محمدي در سمت مدير گروه آموزشي علوم دامي به مدت دو سال تمديد گرديد.

به گزارش روابط عمومي، با حکم دکتر علي اکبري رئيس دانشگاه، حکم مديريت دکتر کريم کوخايي زاده در سمت مدير گروه آموزشي فقه و مباني حقوق اسلامي  از تاريخ 1398/09/12 و دکتر يحيي محمدي در سمت مدير گروه آموزشي علوم دامي از تاريح 1398/11/28 به مدت دو سال تمديد گرديد.

دکتر کريم کوخايي‌زاده

دکتر يحيي محمدي

رئيس دانشگاه در اين احکام خواستار توجه به اصول مديريت علمي و اخلاق حرفه‌اي، تلاش براي ارتقاءِ بيش از پيش سطح کيفي شاخص‌‌هاي خدمات گروه‌هاي آموزشي مربوطه و اهتمام براي تحقق رسالت دانشگاه در قانون‌مداري، پاسخگويي، مأموريت‌گرايي، اخلاق‌مداري و خلاقيت شده است.