برگزاری نشست علمی تخصصی بررسی مکانیسم های محافظتی فعالیت ورزشی در برابر آسیب های ناشی از سکته مغزی در دانشگاه

با برنامه ­ریزی و هماهنگی گروه علوم ورزشی، نشست علمی بررسی مکانیسم‌ های محافظت عصبی فعالیت ورزشی در برابر آسیب‌ های ناشی از سکته مغزی برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی، در ادامه کارگاه ­های آموزشی  گروه علوم ورزشی، نشست علمی بررسی مکانیسم های محافظتی فعالیت ورزشی در برابر آسیب­های ناشی از سکته مغزی با تدریس دکتر نبی شمسایی استادیار دانشگاه ایلام و با حضور جمعی از اساتید و دانشجویان و علاقمندان در محل آمفی دانشکده ادبیات برگزار گردید.

دکتر شمسایی در این نشست، مباحثی را در خصوص رخدادهای سلولی پس از ایسکمی مغزی، عوامل مختلفی که موجب آسیب های ناشی از سکته مغزی می‌شوند و همچنین مکانیسم­ های احتمالی اثرات محافظتی تمرینات ورزشی در برابر این آسیب­ها  ارائه کرد.

برگزاري نشست علمي تخصصي بررسي مکانيسم هاي محافظتي فعاليت ورزشي در برابر آسيب هاي ناشي از سکته مغزي در دانشگاه