برگزاری نشست علمی تخصصی بررسی مکانیسم های محافظتی فعالیت ورزشی در برابر آسیب های ناشی از سکته مغزی در دانشگاه

برگزاري نشست علمي تخصصي بررسي مکانيسم هاي محافظتي فعاليت ورزشي در برابر آسيب هاي ناشي از سکته مغزي در دانشگاه

با برنامه ­ريزي و هماهنگي گروه علوم ورزشي، نشست علمي بررسي مکانيسم‌ هاي محافظت عصبي فعاليت ورزشي در برابر آسيب‌ هاي ناشي از سکته مغزي برگزار گرديد.

به گزارش روابط عمومي، در ادامه کارگاه ­هاي آموزشي  گروه علوم ورزشي، نشست علمي بررسي مکانيسم هاي محافظتي فعاليت ورزشي در برابر آسيب­هاي ناشي از سکته مغزي با تدريس دکتر نبي شمسايي استاديار دانشگاه ايلام و با حضور جمعي از اساتيد و دانشجويان و علاقمندان در محل آمفي دانشکده ادبيات برگزار گرديد.

دکتر شمسايي در اين نشست، مباحثي را در خصوص رخدادهاي سلولي پس از ايسکمي مغزي، عوامل مختلفي که موجب آسيب هاي ناشي از سکته مغزي مي‌شوند و همچنين مکانيسم­ هاي احتمالي اثرات محافظتي تمرينات ورزشي در برابر اين آسيب­ها  ارائه کرد.