تمدید حکم مدیریت دکتر حسن سلطانی در سمت مدیر گروه آموزشی زبان و ادبیات فارسی

با حکم رئیس دانشگاه: حکم مدیریت دکتر حسن سلطانی در سمت مدیر گروه آموزشی زبان و ادبیات فارسی به مدت دو سال تمدید گردید.

به گزارش روابط عمومی، طی حکمی از سوی دکتر علی اکبری رئیس دانشگاه، حکم مدیریت دکتر حسن سلطانی کوه بنانی از اساتید باسابقه و خوشنام دانشکده ادبیات و علوم انسانی در سمت مدیر گروه آموزشی زبان و ادبیات فارسی از تاریخ 1398/08/03 به مدت دو سال تمدید گردید.

رئیس دانشگاه در این حکم خواستار توجه به اصول مدیریت علمی و اخلاق حرفه‌ای در جهت ارتقاءِ بیش از پیش سطح کیفی شاخص‌های خدمات گروه آموزشی مربوطه و تلاش  برای تحقق رسالت دانشگاه در قانون ‌مداری، پاسخگویی، مأموریت ‌گرایی، اخلاق ‌مداری و خلاقیت شده است.

روابط عمومی دانشگاه ایلام برای دکتر سلطانی آرزوی موفقیت دارد.