تمدید حکم مدیریت دکتر حسن سلطانی در سمت مدیر گروه آموزشی زبان و ادبیات فارسی

با حکم رئيس دانشگاه: حکم مديريت دکتر حسن سلطاني در سمت مدير گروه آموزشي زبان و ادبيات فارسي به مدت دو سال تمديد گرديد.

به گزارش روابط عمومي، طي حکمي از سوي دکتر علي اکبري رئيس دانشگاه، حکم مديريت دکتر حسن سلطاني کوه بناني از اساتيد باسابقه و خوشنام دانشکده ادبيات و علوم انساني در سمت مدير گروه آموزشي زبان و ادبيات فارسي از تاريخ 1398/08/03 به مدت دو سال تمديد گرديد.

رئيس دانشگاه در اين حکم خواستار توجه به اصول مديريت علمي و اخلاق حرفه‌اي در جهت ارتقاءِ بيش از پيش سطح کيفي شاخص‌هاي خدمات گروه آموزشي مربوطه و تلاش  براي تحقق رسالت دانشگاه در قانون ‌مداري، پاسخگويي، مأموريت ‌گرايي، اخلاق ‌مداري و خلاقيت شده است.

روابط عمومي دانشگاه ايلام براي دکتر سلطاني آرزوي موفقيت دارد.