پایان کار شورای صنفی دانشجویی دانشگاه ایلام

در راستای پیگیری امور صنفی دانشجویان و برقراری ارتباط کارآمد با معاونت دانشجویی، شورای صنفی دانشجویان با مشارکت پُرشور دانشجویان در انتخابات مورخ 1397/09/10 کار خود را در دانشگاه ایلام آغاز کرد. این شورا که متشکل از نه نفر اعضای اصلی و سه نفر عضو علی البدل می باشد بعد از گذشت یکسال تحصیلی، با فارغ التحصیلی سه  نفر، انصراف دبیر و یک نفر دیگر از اعضای اصلی و عدم حضور اعضای علی البدل، تعداد اعضای شورا به چهار نفر کاهش یافت. به همین دلیل، شورای صنفی دانشجویان دانشگاه ایلام در تاریخ 1398/08/22 با درخواست کتبی دبیر شورا به کار خود پایان داد. لذا به اطلاع دانشجویان عزیز می رساند که پیج و کانال شورای صنفی تا برگزاری انتخابات بعدی غیرفعال می باشد و زمان انتخابات متعاقباً از طریق معاونت دانشجویی اعلام خواهد شد.

در ضمن دانشجویانی که قرار است به عنوان کاندید در انتخابات بعدی شرکت نمایند بایستی تمامی آیین نامه های مرتبط با صنف دانشجویان که بزودی در سایت دانشگاه (معاونت دانشجویی ) بارگذاری می شود را مطالعه نمایند.

معاونت دانشجویی دانشگاه ایلام