پایان کار شورای صنفی دانشجویی دانشگاه ایلام

در راستاي پيگيري امور صنفي دانشجويان و برقراري ارتباط کارآمد با معاونت دانشجويي، شوراي صنفي دانشجويان با مشارکت پُرشور دانشجويان در انتخابات مورخ 1397/09/10 کار خود را در دانشگاه ايلام آغاز کرد. اين شورا که متشکل از نه نفر اعضاي اصلي و سه نفر عضو علي البدل مي باشد بعد از گذشت يکسال تحصيلي، با فارغ التحصيلي سه  نفر، انصراف دبير و يک نفر ديگر از اعضاي اصلي و عدم حضور اعضاي علي البدل، تعداد اعضاي شورا به چهار نفر کاهش يافت. به همين دليل، شوراي صنفي دانشجويان دانشگاه ايلام در تاريخ 1398/08/22 با درخواست کتبي دبير شورا به کار خود پايان داد. لذا به اطلاع دانشجويان عزيز مي رساند که پيج و کانال شوراي صنفي تا برگزاري انتخابات بعدي غيرفعال مي باشد و زمان انتخابات متعاقباً از طريق معاونت دانشجويي اعلام خواهد شد.

در ضمن دانشجوياني که قرار است به عنوان کانديد در انتخابات بعدي شرکت نمايند بايستي تمامي آيين نامه هاي مرتبط با صنف دانشجويان که بزودي در سايت دانشگاه (معاونت دانشجويي ) بارگذاري مي شود را مطالعه نمايند.

معاونت دانشجويي دانشگاه ايلام