تمدید حکم مدیریت دکتر پرویز باقری و دکتر عامر خیری در مدیریت های محوله

با حکم رئیس دانشگاه: حکم مدیریت دکتر پرویز باقری در سمت «مدیر امور حقوقی، قراردادها و پاسخگویی» و دکتر عامر خیری در سمت  «رییس گروه همکاری ‌های علمی و بین المللی دانشگاه» به مدت دو سال تمدید گردید.

به گزارش روابط عمومی، طی حکمی از سوی دکتر علی اکبری رئیس دانشگاه، حکم مدیریت دکتر پرویز باقری استادیار دانشکده ادبیات و علوم انسانی در سمت «مدیر امور حقوقی، قراردادها و پاسخگویی» از تاریخ 1398/07/02 به مدت دو سال تمدید گردید.

همچنین با حکم رئیس دانشگاه، حکم مدیریت دکتر عامر خیری استادیار دانشکده ادبیات و علوم انسانی در سمت «رییس گروه همکاری ‌های علمی و بین المللی دانشگاه» از تاریخ 1398/08/20 به مدت دو سال تمدید گردید.

رئیس دانشگاه در این احکام خواستار اهتمام برای تحقق برنامه استراتژیک پنج ساله دانشگاه (1400-1396) و تلاش برای تحقق رسالت دانشگاه در پیشتازی، قانون‌ مداری، پاسخگویی، مأموریت‌ گرایی، اخلاق‌ مداری، خلاقیت و کارآفرینی شده است.

روابط عمومی دانشگاه ایلام برای دکتر باقری و دکتر خیری در پیشبرد اهداف عالی دانشگاه آرزوی موفقیت دارد.