تمدید حکم مدیریت دکتر پرویز باقری و دکتر عامر خیری در مدیریت های محوله

با حکم رئيس دانشگاه: حکم مديريت دکتر پرويز باقري در سمت «مدير امور حقوقي، قراردادها و پاسخگويي» و دکتر عامر خيري در سمت  «رييس گروه همکاري ‌هاي علمي و بين المللي دانشگاه» به مدت دو سال تمديد گرديد.

به گزارش روابط عمومي، طي حکمي از سوي دکتر علي اکبري رئيس دانشگاه، حکم مديريت دکتر پرويز باقري استاديار دانشکده ادبيات و علوم انساني در سمت «مدير امور حقوقي، قراردادها و پاسخگويي» از تاريخ 1398/07/02 به مدت دو سال تمديد گرديد.

همچنين با حکم رئيس دانشگاه، حکم مديريت دکتر عامر خيري استاديار دانشکده ادبيات و علوم انساني در سمت «رييس گروه همکاري ‌هاي علمي و بين المللي دانشگاه» از تاريخ 1398/08/20 به مدت دو سال تمديد گرديد.

رئيس دانشگاه در اين احکام خواستار اهتمام براي تحقق برنامه استراتژيک پنج ساله دانشگاه (1400-1396) و تلاش براي تحقق رسالت دانشگاه در پيشتازي، قانون‌ مداري، پاسخگويي، مأموريت‌ گرايي، اخلاق‌ مداري، خلاقيت و کارآفريني شده است.

روابط عمومي دانشگاه ايلام براي دکتر باقري و دکتر خيري در پيشبرد اهداف عالي دانشگاه آرزوي موفقيت دارد.