انتصاب دکتر نورالدین رستمی استادیار دانشکده کشاورزی به سمت سرپرست مدیریت امور پژوهش و فناوری دانشگاه ایلام

با حکم دکتر علی‌اکبری رئیس دانشگاه: دکتر نورالدین رستمی استادیار دانشکده کشاورزی، به سمت سرپرست مدیریت امور پژوهش و فناوری دانشگاه ایلام منصوب گردید.

به گزارش روابط عمومی، طی حکمی از سوی دکتر علی‌اکبری رئیس دانشگاه، آقای دکتر نورالدین رستمی استادیار دانشکده کشاورزی و رئیس پیشین پژوهشکده گیاهان دارویی به سمت سرپریت مدیریت امور پژوهش و فناوری دانشگاه ایلام منصوب گردید.

رئیس دانشگاه در این حکم، خواستار توجه به اصول مدیریت علمی، اخلاق حرفه‌ای و همفکری با همکاران در جهت ارتقاء سطح شاخص‌های توسعه پژوهش و فناوری دانشگاه (حضوری و برخط) و تلاش برای تحقق رسالت دانشگاه ایلام در پیشتازی، قانون‌مداری، پاسخگویی، مأموریت‌گرایی، اخلاق‌مداری، خلاقیت و کارآفرینی شده است.