انتصاب دکتر نورالدین رستمی استادیار دانشکده کشاورزی به سمت سرپرست مدیریت امور پژوهش و فناوری دانشگاه ایلام

با حکم دکتر علي‌اکبري رئيس دانشگاه: دکتر نورالدين رستمي استاديار دانشکده کشاورزي، به سمت سرپرست مديريت امور پژوهش و فناوري دانشگاه ايلام منصوب گرديد.

به گزارش روابط عمومي، طي حکمي از سوي دکتر علي‌اکبري رئيس دانشگاه، آقاي دکتر نورالدين رستمي استاديار دانشکده کشاورزي و رئيس پيشين پژوهشکده گياهان دارويي به سمت سرپريت مديريت امور پژوهش و فناوري دانشگاه ايلام منصوب گرديد.

رئيس دانشگاه در اين حکم، خواستار توجه به اصول مديريت علمي، اخلاق حرفه‌اي و همفکري با همکاران در جهت ارتقاء سطح شاخص‌هاي توسعه پژوهش و فناوري دانشگاه (حضوري و برخط) و تلاش براي تحقق رسالت دانشگاه ايلام در پيشتازي، قانون‌مداري، پاسخگويي، مأموريت‌گرايي، اخلاق‌مداري، خلاقيت و کارآفريني شده است.