اطلاعیه شماره پنج معاونت آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه ایلام در سال 1399 (نحوه برگزاری امتحانات پایان نیمسال دوم 98-99)

با توجه به شرایط جدید در خصوص میزان آلودگی به ویروس کرونا و احتمال خطر انتقال آلودگی در هنگام بازگشایی خوابگاه های دانشجویی و در راستای حفظ سلامت دانشجویان، کارکنان و اعضای هیات علمی دانشگاه موارد زیر به استحضار رسانده می شود:

1- کلیه امتحانات پایان نیمسال دوم 99-98 دانشگاه ایلام برای تمامی مقاطع تحصیلی به صورت مجازی (غیر حضوری) برگزار می گردد.

2- برنامه اجرای کلاس های دروس عملی و دروسی که به تشخیص مدرس آن، امکان برگزاری به صورت مجازی امکان پذیر نمی باشد، متعاقبا اعلام خواهد شد.

3-کلیه اعضای محترم هیات علمی و مدرسان عزیز در نحوه نمره بندی دروس از استقلال کامل برخوردار بوده و می توانند با جمع بندی تکالیف و تمرین های انجام شده توسط دانشجویان گرامی و آزمون مجازی پایان ترم، نمرات پایانی را حداکثر تا تاریخ 30 مرداد از طریق سامانه گلستان اعلام نمایند.

4-کلیه راهنمای های لازم در خصوص نحوه برگزاری آزمون مجازی توسط اداره آموزش مجازی ارائه خواهد شد.

5- از همه ممتحنین عزیز درخواست می شود در ارزیابی دانشجویان، تمام شرایط موجود در ارایه مجازی کلاس و مشکلات پیش بینی نشده را در نظر داشته باشند.

6-برنامه امتحانی پایان نیمسال از طریق سامانه گلستان اعلام خواهد شد.

معاونت آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه ایلام