اطلاعیه شماره پنج معاونت آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه ایلام در سال 1399 (نحوه برگزاری امتحانات پایان نیمسال دوم 98-99)

با توجه به شرايط جديد در خصوص ميزان آلودگي به ويروس کرونا و احتمال خطر انتقال آلودگي در هنگام بازگشايي خوابگاه هاي دانشجويي و در راستاي حفظ سلامت دانشجويان، کارکنان و اعضاي هيات علمي دانشگاه موارد زير به استحضار رسانده مي شود:

1- کليه امتحانات پايان نيمسال دوم 99-98 دانشگاه ايلام براي تمامي مقاطع تحصيلي به صورت مجازي (غير حضوري) برگزار مي گردد.

2- برنامه اجراي کلاس هاي دروس عملي و دروسي که به تشخيص مدرس آن، امکان برگزاري به صورت مجازي امکان پذير نمي باشد، متعاقبا اعلام خواهد شد.

3-کليه اعضاي محترم هيات علمي و مدرسان عزيز در نحوه نمره بندي دروس از استقلال کامل برخوردار بوده و مي توانند با جمع بندي تکاليف و تمرين هاي انجام شده توسط دانشجويان گرامي و آزمون مجازي پايان ترم، نمرات پاياني را حداکثر تا تاريخ 30 مرداد از طريق سامانه گلستان اعلام نمايند.

4-کليه راهنماي هاي لازم در خصوص نحوه برگزاري آزمون مجازي توسط اداره آموزش مجازي ارائه خواهد شد.

5- از همه ممتحنين عزيز درخواست مي شود در ارزيابي دانشجويان، تمام شرايط موجود در ارايه مجازي کلاس و مشکلات پيش بيني نشده را در نظر داشته باشند.

6-برنامه امتحاني پايان نيمسال از طريق سامانه گلستان اعلام خواهد شد.

معاونت آموزش و تحصيلات تکميلي دانشگاه ايلام