زمان + مراحل + نحوه ارسال مدارک مصاحبه مجازی داوطلبان معرفی شده دکتری 1399 دانشگاه ایلام

اطلاعیه مصاحبه مجازی داوطلبان معرفی شده آزمون دکتری 1399 دانشگاه ایلام

به اطلاع داوطلبان گرامی مصاحبه دکتری 1399 در دانشگاه ایلام می رساند پیرو تماس­ها و درخواست­های مکرر و نظر به تداوم شرایط خاص بیماری کووید 19 در کشور، دانشجویانی که موفق به شرکت در مصاحبه حضوری نشده­اند، مصاحبه مجازی آنان  از تاریخ 99/7/16 لغایت 99/7/20 برگزار خواهد شد.

بر این اساس کلیه متقاضیان می‌توانند پس از تماس با کارشناس دانشکده مربوطه که در "جدول زمانبندی، شماره تماس و ایمیل جهت ارسال مدارک مصاحبه مجازی" درج شده است از لینک، تاریخ و ساعت مصاحبه مطلع شوند.

مراحل انجام مصاحبه مجازی:

1)مراجعه به  "سامانه ثبت نام آزمون مصاحبه دکتری تخصصی سال 1399 دانشگاه ایلام"  و انجام کلیه­ ی مراحل ثبت نام الکترونیکی.

2)تماس با شماره کارشناس دانشکده مربوطه و ارائه مشخصات و اطلاعات لازم به کارشناس.

3)ارسال کلیه­ ی مدارک و مستندات به آدرس ایمیل مربوط به رشته در جدول.

4)حضور در جلسه مصاحبه مجازی مطابق با زمان و ساعت تعیین شده، جهت اطلاع از چگونگی ورود به جلسه به لینک راهنما مراجعه نمایید.

ارسال مدارک به ایمیل مربوط به رشته تحصیلی:

1)کلیه مدارک و مستنداتی که در اطلاعیه مصاحبه حضوری، داوطلب ملزم به ارائه آنها شده بود برای مصاحبه مجازی توسط داوطلب تا ساعت تاریخ 99/7/15 ساعت 24 از طریق ایمیل درج شده در جدول، ارسال گردد.

2) ارسال تصویر صفحه صورتجلسه دفاعیه و چکیده پایان ­نامه کارشناسی ارشد یا تصویر پروپزال مصوب (در صورتی که داوطلب دفاع ننموده است) الزامی­ست.

3)هریک از مدارک خواسته شده را به صورت فایل PDF مجزایی ذخیره نمایید و مجموع فایل­های مدارک را به حالت زیپ تبدیل نمایید.

4)فایل زیپ شده را با نام خانوادگی خود ذخیره کنید و در نهایت فایل را به آدرس ایمیل مربوط به رشته ارسال نمایید.

معاونت آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه ایلام