زمان + مراحل + نحوه ارسال مدارک مصاحبه مجازی داوطلبان معرفی شده دکتری 1399 دانشگاه ایلام

اطلاعيه مصاحبه مجازي داوطلبان معرفي شده آزمون دکتري 1399 دانشگاه ايلام

به اطلاع داوطلبان گرامي مصاحبه دکتري 1399 در دانشگاه ايلام مي رساند پيرو تماس­ها و درخواست­هاي مکرر و نظر به تداوم شرايط خاص بيماري کوويد 19 در کشور، دانشجوياني که موفق به شرکت در مصاحبه حضوري نشده­اند، مصاحبه مجازي آنان  از تاريخ 99/7/16 لغايت 99/7/20 برگزار خواهد شد.

بر اين اساس کليه متقاضيان مي‌توانند پس از تماس با کارشناس دانشکده مربوطه که در "جدول زمانبندي، شماره تماس و ايميل جهت ارسال مدارک مصاحبه مجازي" درج شده است از لينک، تاريخ و ساعت مصاحبه مطلع شوند.

مراحل انجام مصاحبه مجازي:

1)مراجعه به  "سامانه ثبت نام آزمون مصاحبه دکتري تخصصي سال 1399 دانشگاه ايلام"  و انجام کليه­ ي مراحل ثبت نام الکترونيکي.

2)تماس با شماره کارشناس دانشکده مربوطه و ارائه مشخصات و اطلاعات لازم به کارشناس.

3)ارسال کليه­ ي مدارک و مستندات به آدرس ايميل مربوط به رشته در جدول.

4)حضور در جلسه مصاحبه مجازي مطابق با زمان و ساعت تعيين شده، جهت اطلاع از چگونگي ورود به جلسه به لينک راهنما مراجعه نماييد.

ارسال مدارک به ايميل مربوط به رشته تحصيلي:

1)کليه مدارک و مستنداتي که در اطلاعيه مصاحبه حضوري، داوطلب ملزم به ارائه آنها شده بود براي مصاحبه مجازي توسط داوطلب تا ساعت تاريخ 99/7/15 ساعت 24 از طريق ايميل درج شده در جدول، ارسال گردد.

2) ارسال تصوير صفحه صورتجلسه دفاعيه و چکيده پايان ­نامه کارشناسي ارشد يا تصوير پروپزال مصوب (در صورتي که داوطلب دفاع ننموده است) الزامي­ست.

3)هريک از مدارک خواسته شده را به صورت فايل PDF مجزايي ذخيره نماييد و مجموع فايل­هاي مدارک را به حالت زيپ تبديل نماييد.

4)فايل زيپ شده را با نام خانوادگي خود ذخيره کنيد و در نهايت فايل را به آدرس ايميل مربوط به رشته ارسال نماييد.

معاونت آموزش و تحصيلات تکميلي دانشگاه ايلام