اطلاعیه ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان با آزمون و بدون آزمون دوره‌های دکتری سال تحصیلی 1400-1399 دانشگاه ایلام

با سلام و عرض تبریک و تهنیت به مناسبت پذیرش در آزمون دکتری تخصصی و ورود به دانشگاه ایلام، به اطلاع شما عزیزان می‌رساند، ثبت ­نام به صورت کاملا غیرحضوری و در دو مرحله انجام می‌­شود:

مرحله اول: ثبت نام غیرحضوری (اینترنتی) از روز چهارشنبه مورخ 1399/08/07 تا روز یک‌شنبه مورخ 1399/08/11 صورت می­‌گیرد.

مرحله دوم: (ارسال مدارک پستی) که پس از انجام ثبت‌­نام الکترونیکی و تا روز سه ­شنبه مورخ 1399/08/13 صورت می‌پذیرد.

تذکرات:

1-پذیرفته‌­شدگانی که در سامانه گلستان مدارک لازم را کامل بارگذاری ننمایند، مدارک آنها عودت داده می‌­شود و به هیچ عنوان پذیرش نهایی نمی­‌شوند.

2-کلیه‌­ی پذیرفته ­‌شدگان ملزم به انجام دو مرحله ثبت ­نام می‌­باشند و در صورت عدم انجام هر یک از مراحل، ثبت ­نام کان لم یکن تلقی می­‌گردد.

3-پذیرفته‌­شدگان برای اطلاع از نحوه‌ی پذیرش می­‌توانند به سایت دانشگاه ایلام  (https://www.ilam.ac.ir/page/?ihwfszfsx) مراجعه نمایند.

مدیریت تحصیلات تکمیلی دانشگاه ایلام