اطلاعیه ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان با آزمون و بدون آزمون دوره‌های دکتری سال تحصیلی 1400-1399 دانشگاه ایلام

با سلام و عرض تبريک و تهنيت به مناسبت پذيرش در آزمون دکتري تخصصي و ورود به دانشگاه ايلام، به اطلاع شما عزيزان مي‌رساند، ثبت ­نام به صورت کاملا غيرحضوري و در دو مرحله انجام مي‌­شود:

مرحله اول: ثبت نام غيرحضوري (اينترنتي) از روز چهارشنبه مورخ 1399/08/07 تا روز يک‌شنبه مورخ 1399/08/11 صورت مي­‌گيرد.

مرحله دوم: (ارسال مدارک پستي) که پس از انجام ثبت‌­نام الکترونيکي و تا روز سه ­شنبه مورخ 1399/08/13 صورت مي‌پذيرد.

تذکرات:

1-پذيرفته‌­شدگاني که در سامانه گلستان مدارک لازم را کامل بارگذاري ننمايند، مدارک آنها عودت داده مي‌­شود و به هيچ عنوان پذيرش نهايي نمي­‌شوند.

2-کليه‌­ي پذيرفته ­‌شدگان ملزم به انجام دو مرحله ثبت ­نام مي‌­باشند و در صورت عدم انجام هر يک از مراحل، ثبت ­نام کان لم يکن تلقي مي­‌گردد.

3-پذيرفته‌­شدگان براي اطلاع از نحوه‌ي پذيرش مي­‌توانند به سايت دانشگاه ايلام  (https://www.ilam.ac.ir/page/?ihwfszfsx) مراجعه نمايند.

مديريت تحصيلات تکميلي دانشگاه ايلام