کسب مدال نقره کارشناس مسئول دانشگاه ایلام در دومین رقابت بین المللی اختراع و نوآوری فدراسیون انجمن مخترعان سوئیس

مهندس رضا هوشمندفر کارشناس مسئول بخش زیست فنآوری آزمایشگاه مرکزی دانشگاه موفق به کسب مدال نقره دومین رقابت بین‌المللی اختراع و نوآوری فدراسیون انجمن مخترعان در کشور سوئیس شد.

به گزارش روابط عمومی، در جریان این مسابقات 740 طرح از 32 کشور جهان به این مسابقات ارسال شد، که پس از داوری توسط 35 داور بین‌المللی، اختراع آقای رضا هوشمندفر با عنوان پماد التیام زخمهای دیابت مدال نقره را کسب کرد.

بنا به این گزارش: این پماد دارای اثرات معجزه آسا و غیرقابل مقایسه با داروهای رایج در این زمینه میباشند، که پس از 8 سال تحقیق و پژوهش حاصل شده است.

فدراسیون جهانی مخترعان یکی از سازمان‌های پیشرو در حوزه اختراع و نوآوری درجهان است که یکی از مهم‌ترین اهداف اصلی فدراسیون بسترسازی و قدردانی از جامعه مخترعان و نوآوان بوده است.