کسب مدال نقره کارشناس مسئول دانشگاه ایلام در دومین رقابت بین المللی اختراع و نوآوری فدراسیون انجمن مخترعان سوئیس

مهندس رضا هوشمندفر کارشناس مسئول بخش زيست فنآوري آزمايشگاه مرکزي دانشگاه موفق به کسب مدال نقره دومين رقابت بين‌المللي اختراع و نوآوري فدراسيون انجمن مخترعان در کشور سوئيس شد.

به گزارش روابط عمومي، در جريان اين مسابقات 740 طرح از 32 کشور جهان به اين مسابقات ارسال شد، که پس از داوري توسط 35 داور بين‌المللي، اختراع آقاي رضا هوشمندفر با عنوان پماد التيام زخمهاي ديابت مدال نقره را کسب کرد.

بنا به اين گزارش: اين پماد داراي اثرات معجزه آسا و غيرقابل مقايسه با داروهاي رايج در اين زمينه ميباشند، که پس از 8 سال تحقيق و پژوهش حاصل شده است.

فدراسيون جهاني مخترعان يکي از سازمان‌هاي پيشرو در حوزه اختراع و نوآوري درجهان است که يکي از مهم‌ترين اهداف اصلي فدراسيون بسترسازي و قدرداني از جامعه مخترعان و نوآوان بوده است.