پیام رئیس دانشگاه ایلام به مناسبت ایام شهادت حضرت ابا عبدالله الحسین علیه السلام و یاران باوفایش

همزمان با آغاز ماه محرم و ایام عزاداری حضرت ابا عبدالله الحسین علیه السلام و یاران باوفایش، دکتر علی‌محمدی رئیس دانشگاه ایلام پیامی صادر کرد.

به گزارش روابط عمومی، متن پیام به شرح ذیل است:

باز این چه شورش است که در خلق عالم است

باز این چه نوحـه و چه عـــزا و چه ماتـم است

باز این چه رستخیـــز عظیــــم است

کـز زمیـن بی نفـخ صــور خاسته تا عـرش اعظــــم است

محرم حماسه ظلم ستیزی، آزادگی، اخلاص، شجاعت، ایثار و فداکاری سید و سالار شهیدان حضرت ابا عبدالله الحسین علیه‌السلام و یاران باوفایش است. محرم یادآور پایمردی آن امام معصوم، خاندان  شریف آن حضرت و اصحاب باوفایش است.

ایام محرم فرصت گرانبهایی است، تا عاشقان و مریدان آن حضرت و بویژه دانشگاهیان معزز، در راستای جهاد تبیین با بیان و تحلیل فلسفه قیام امام حسین علیه‌السلام، وسوسه خناسانی را که با تمام توان درصدد تضعیف باورهای مردم هستند را خنثی نمایند و  با سرلوحه قرار دادن شعار «هیهات من الذله» و با برافراشتن پرچم حسینی، مقابله با استکبار، نفاق و صهیونیسم را استمرار بخشند.

با توسل به ذیل عنایات آن حضرت، خاضعانه و خاشعانه از درگاه حضرت احدیت استمرار حرکت جامعه دانشگاهی را در مسیر عبودیتی، که قیام عظیم عاشورا نشان گذاری کرده، خواستاریم.

طاهر علی‌محمدی

رئیس دانشگاه ایلام