پیام رئیس دانشگاه ایلام به مناسبت ایام شهادت حضرت ابا عبدالله الحسین علیه السلام و یاران باوفایش

همزمان با آغاز ماه محرم و ايام عزاداري حضرت ابا عبدالله الحسين عليه السلام و ياران باوفايش، دکتر علي‌محمدي رئيس دانشگاه ايلام پيامي صادر کرد.

به گزارش روابط عمومي، متن پيام به شرح ذيل است:

باز اين چه شورش است که در خلق عالم است

باز اين چه نوحـه و چه عـــزا و چه ماتـم است

باز اين چه رستخيـــز عظيــــم است

کـز زميـن بي نفـخ صــور خاسته تا عـرش اعظــــم است

محرم حماسه ظلم ستيزي، آزادگي، اخلاص، شجاعت، ايثار و فداکاري سيد و سالار شهيدان حضرت ابا عبدالله الحسين عليه‌السلام و ياران باوفايش است. محرم يادآور پايمردي آن امام معصوم، خاندان  شريف آن حضرت و اصحاب باوفايش است.

ايام محرم فرصت گرانبهايي است، تا عاشقان و مريدان آن حضرت و بويژه دانشگاهيان معزز، در راستاي جهاد تبيين با بيان و تحليل فلسفه قيام امام حسين عليه‌السلام، وسوسه خناساني را که با تمام توان درصدد تضعيف باورهاي مردم هستند را خنثي نمايند و  با سرلوحه قرار دادن شعار «هيهات من الذله» و با برافراشتن پرچم حسيني، مقابله با استکبار، نفاق و صهيونيسم را استمرار بخشند.

با توسل به ذيل عنايات آن حضرت، خاضعانه و خاشعانه از درگاه حضرت احديت استمرار حرکت جامعه دانشگاهي را در مسير عبوديتي، که قيام عظيم عاشورا نشان گذاري کرده، خواستاريم.

طاهر علي‌محمدي

رئيس دانشگاه ايلام