با حضور معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم؛ پروژه راه‎ های دسترسی دانشگاه ایلام افتتاح گردید

پروژه راه‎ های دسترسی دانشگاه ایلام به متراژ 6000 متر، با حضور معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم، تحقیقات و فناوری افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ایلام، با حضور دکتر نظرپور معاون اداری، مالی و منابع وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دکتر اسماعیلی مدیرکل نظارت بر طرح های عمرانی وزارت عتف، دکتر علی اکبری رئیس دانشگاه ایلام، حجت الاسلام غیاثی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و معاونین، پروژه راه های دسترسی دانشگاه ایلام با اعتبار 60 میلیارد ریال و به متراژ  6 کیلومتر، عصر امروز افتتاح گردید.

این طرح در سال 1394 مطابق با طرح توسعه جامع دانشگاه ایلام و از محل اعتبارات محوطه سازی و تأسیسات زیربنایی آغاز گردید.

با حضور معاون اداري، مالي و مديريت منابع وزارت علوم؛ پروژه راه‎ هاي دسترسي دانشگاه ايلام افتتاح گرديد با حضور معاون اداري، مالي و مديريت منابع وزارت علوم؛ پروژه راه‎ هاي دسترسي دانشگاه ايلام افتتاح گرديد با حضور معاون اداري، مالي و مديريت منابع وزارت علوم؛ پروژه راه‎ هاي دسترسي دانشگاه ايلام افتتاح گرديد