با حضور معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم؛ پروژه راه‎ های دسترسی دانشگاه ایلام افتتاح گردید

با حضور معاون اداري، مالي و مديريت منابع وزارت علوم؛ پروژه راه‎ هاي دسترسي دانشگاه ايلام افتتاح گرديد

پروژه راه‎ هاي دسترسي دانشگاه ايلام به متراژ 6000 متر، با حضور معاون اداري، مالي و مديريت منابع وزارت علوم، تحقيقات و فناوري افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه ايلام، با حضور دکتر نظرپور معاون اداري، مالي و منابع وزارت علوم، تحقيقات و فناوري، دکتر اسماعيلي مديرکل نظارت بر طرح هاي عمراني وزارت عتف، دکتر علي اکبري رئيس دانشگاه ايلام، حجت الاسلام غياثي مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه و معاونين، پروژه راه هاي دسترسي دانشگاه ايلام با اعتبار 60 ميليارد ريال و به متراژ  6 کيلومتر، عصر امروز افتتاح گرديد.

اين طرح در سال 1394 مطابق با طرح توسعه جامع دانشگاه ايلام و از محل اعتبارات محوطه سازي و تأسيسات زيربنايي آغاز گرديد.