بعنوان سومین مقام عالی وزارت علوم در دو ماه اخیر؛ معاون اداری، مالی و منابع وزارت عتف امروز و فردا مهمان دانشگاه ایلام خواهد بود

بعنوان سومین مقام عالی وزارت علوم در دو ماه اخیر، دکتر نظرپور معاون اداری، مالی و منابع وزارت علوم، تحقیقات و فناوری امروز و فردا در قالب برنامه های متنوع و از جمله افتتاح دو طرح عمرانی، مهمان دانشگاه ایلام خواهد بود.

به گزارش روابط عمومی، در این سفر دو روزه که به دعوت رئیس دانشگاه ایلام در روزهای سه‌ شنبه و چهارشنبه، بیست و یکم و بیست و دوم آبان ماه صورت می ‌گیرد، دکتر اسماعیلی مدیرکل نظارت بر طرح های عمرانی وزارت عتف دکتر نظرپور را همراهی می نماید.

بنا به این گزارش، حضور در گلزار شهدای گمنام دانشگاه ایلام، بازدید از پروژه های عمرانی، افتتاح دو پروژه راه های دسترسی به طول شش کیلومتر مربع و پکیج فاضلاب دانشگاه به ظرفیت متر مکعب، برگزاری جلسه جمع بندی وضعیت پروژه های عمرانی، دیدار با هیأت رئیسه دانشگاه، نشست با کارکنان دانشگاه و نشست با شورای دانشگاه از جمله برنامه ‌های معاون اداری، مالی و  منابع وزارت علوم در این سفر دو روزه می باشد.