بعنوان سومین مقام عالی وزارت علوم در دو ماه اخیر؛ معاون اداری، مالی و منابع وزارت عتف امروز و فردا مهمان دانشگاه ایلام خواهد بود

بعنوان سومين مقام عالي وزارت علوم در دو ماه اخير، دکتر نظرپور معاون اداري، مالي و منابع وزارت علوم، تحقيقات و فناوري امروز و فردا در قالب برنامه هاي متنوع و از جمله افتتاح دو طرح عمراني، مهمان دانشگاه ايلام خواهد بود.

به گزارش روابط عمومي، در اين سفر دو روزه که به دعوت رئيس دانشگاه ايلام در روزهاي سه‌ شنبه و چهارشنبه، بيست و يکم و بيست و دوم آبان ماه صورت مي ‌گيرد، دکتر اسماعيلي مديرکل نظارت بر طرح هاي عمراني وزارت عتف دکتر نظرپور را همراهي مي نمايد.

بنا به اين گزارش، حضور در گلزار شهداي گمنام دانشگاه ايلام، بازديد از پروژه هاي عمراني، افتتاح دو پروژه راه هاي دسترسي به طول شش کيلومتر مربع و پکيج فاضلاب دانشگاه به ظرفيت متر مکعب، برگزاري جلسه جمع بندي وضعيت پروژه هاي عمراني، ديدار با هيأت رئيسه دانشگاه، نشست با کارکنان دانشگاه و نشست با شوراي دانشگاه از جمله برنامه ‌هاي معاون اداري، مالي و  منابع وزارت علوم در اين سفر دو روزه مي باشد.