مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت عتف در دانشگاه ایلام عنوان کرد: اربعین ذخیره ای ارزشمند است که قابلیت جهانی سازی دارد

مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت عتف در دانشگاه ایلام عنوان کرد: با استخراج مولفه های زیستی فرهنگی منطبق بر مکتب اهل بیت علیهم السلام، اربعین ذخیره ای ارزشمند است که قابلیت جهانی سازی دارد.

به گزارش روابط عمومی، در جریان نشست  ستاد اربعین دانشگاهیان استان ایلام که با حضور دکتر غفاری معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری عصر دیروز در دانشگاه ایلام برگزار گردید، دکتر عسکری مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت عتف با قدردانی از زحمات دکتر علی اکبری و همکارن ایشان در خصوص اربعین، به ویژگی ها و محتویان پیاده روی اربعین پرداخت و بیان کرد: اربعین برای شیعیان ذخیره ای ارزشمند است که باید بهترین و بیشترین بهره برداری از آن صورت گیرد و برای بشریت دانشگاه بی نظیری است که بهترین مبانی ارزشی را عرضه می کند.

دکتر عسکری، افزود: برای بهره برداری بهتر از این رویداد، باید استخراج مولفه های زیستی - فرهنگی منطبق بر مکتب اهل بیت علیهم السلام  با محتویات ارزشمند در اولویت قرار گیرد.