مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت عتف در دانشگاه ایلام عنوان کرد: اربعین ذخیره ای ارزشمند است که قابلیت جهانی سازی دارد

مديرکل فرهنگي و اجتماعي وزارت عتف در دانشگاه ايلام عنوان کرد: با استخراج مولفه هاي زيستي فرهنگي منطبق بر مکتب اهل بيت عليهم السلام، اربعين ذخيره اي ارزشمند است که قابليت جهاني سازي دارد.

به گزارش روابط عمومي، در جريان نشست  ستاد اربعين دانشگاهيان استان ايلام که با حضور دکتر غفاري معاون فرهنگي و اجتماعي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري عصر ديروز در دانشگاه ايلام برگزار گرديد، دکتر عسکري مديرکل فرهنگي و اجتماعي وزارت عتف با قدرداني از زحمات دکتر علي اکبري و همکارن ايشان در خصوص اربعين، به ويژگي ها و محتويان پياده روي اربعين پرداخت و بيان کرد: اربعين براي شيعيان ذخيره اي ارزشمند است که بايد بهترين و بيشترين بهره برداري از آن صورت گيرد و براي بشريت دانشگاه بي نظيري است که بهترين مباني ارزشي را عرضه مي کند.

دکتر عسکري، افزود: براي بهره برداري بهتر از اين رويداد، بايد استخراج مولفه هاي زيستي - فرهنگي منطبق بر مکتب اهل بيت عليهم السلام  با محتويات ارزشمند در اولويت قرار گيرد.