طرح پایش سلامت جسم و روان دانشجویان ورودی جدید طبق برنامه در حال اجراست

با هدف توانمندسازی و پیشگیری از مشکلات احتمالی روان شناختی دانشجویان، طرح پایش سلامت روان دانشجویان ورودی جدید طبق برنامه در حال اجراست.

به گزارش روابط عمومی، خانم دکتر سارا آزادی رئیس مرکز بهداشت، درمان و مشاوره دانشگاه، با بیان اینکه سلامت جسم و روان یکی از اساسی ترین شروط موفقیت دانشجویان در دوران تحصیل می باشد، بیان داشت:  طرح پایش سلامت جسم و روان دانشجویان ورودی جدید، بنا بر ابلاغ وزارت علوم و با هدف توانمندسازی و پیشگیری از مشکلات احتمالی، وضعیت جسمی و روان شناختی دانشجویان؛ چند سالی است که بصورت الزامی در سطح دانشگاه های کشور و از جمله دانشگاه ایلام در حال انجام است و در سال جدید تحصیلی هم بر اساس برنامه و جدول زمانی تعیین شده برای دانشجویان ورودی جدید دانشگاه ایلام اعم از دکتری، کارشناسی ارشد، کارشناسی و کاردانی اجرا می گردد.

خانم دکتر آزادی، در خصوص فرآیند این طرح، گفت: در این طرح دانشجویان ابتدا با استفاده از لینک های اعلام شده و  تکمیل پرسشنامه های مربوطه، کد پی گیری نهایی را پرینت گرفته و با در دست داشتن کد رهگیری تا پایان آذرماه سال جاری حتماً باید به رئیس مرکز بهداشت، درمان و مشاوره دانشگاه مراجعه نموده تا معاینات جسمی (قد و وزن، سنجش فشارخون، بینایی سنجی، دهان و دندان و ...) توسط پزشک، پرستار و کارشناسان مربوطه برای  این عزیزان انجام شود.

رئیس مرکز بهداشت، درمان و مشاوره دانشگاه، افزود: در ادامه مصاحبه روانشناختی و بررسی های لازم در حیطه روان با رعایت اصول و حفظ اسرار و اطلاعات دانشجویان توسط روانشناسان مرکز انجام  خواهد گرفت.

خانم دکتر آزادی، خاطرنشان کرد: با توجه به یانکه شرکت کلیه دانشجویان ورودی جدید در طرح فوق الزامی و انجام  کلیه امور مربوط به اجرای طرح در بازه زمانی اعلام شده رایگان می باشد، لذا توصیه می شود عزیزان دانشجو برای انجام طرح پایش سلامت در روزهای نخستین اجرای طرح به مرکز بهداشت و مشاوره دانشگاه مراجعه نمایند.

آدرس لینک سلامت جسم:

آدرس لینک سلامت روان: