طرح پایش سلامت جسم و روان دانشجویان ورودی جدید طبق برنامه در حال اجراست

با هدف توانمندسازي و پيشگيري از مشکلات احتمالي روان شناختي دانشجويان، طرح پايش سلامت روان دانشجويان ورودي جديد طبق برنامه در حال اجراست.

به گزارش روابط عمومي، خانم دکتر سارا آزادي رئيس مرکز بهداشت، درمان و مشاوره دانشگاه، با بيان اينکه سلامت جسم و روان يکي از اساسي ترين شروط موفقيت دانشجويان در دوران تحصيل مي باشد، بيان داشت:  طرح پايش سلامت جسم و روان دانشجويان ورودي جديد، بنا بر ابلاغ وزارت علوم و با هدف توانمندسازي و پيشگيري از مشکلات احتمالي، وضعيت جسمي و روان شناختي دانشجويان؛ چند سالي است که بصورت الزامي در سطح دانشگاه هاي کشور و از جمله دانشگاه ايلام در حال انجام است و در سال جديد تحصيلي هم بر اساس برنامه و جدول زماني تعيين شده براي دانشجويان ورودي جديد دانشگاه ايلام اعم از دکتري، کارشناسي ارشد، کارشناسي و کارداني اجرا مي گردد.

خانم دکتر آزادي، در خصوص فرآيند اين طرح، گفت: در اين طرح دانشجويان ابتدا با استفاده از لينک هاي اعلام شده و  تکميل پرسشنامه هاي مربوطه، کد پي گيري نهايي را پرينت گرفته و با در دست داشتن کد رهگيري تا پايان آذرماه سال جاري حتماً بايد به رئيس مرکز بهداشت، درمان و مشاوره دانشگاه مراجعه نموده تا معاينات جسمي (قد و وزن، سنجش فشارخون، بينايي سنجي، دهان و دندان و ...) توسط پزشک، پرستار و کارشناسان مربوطه براي  اين عزيزان انجام شود.

رئيس مرکز بهداشت، درمان و مشاوره دانشگاه، افزود: در ادامه مصاحبه روانشناختي و بررسي هاي لازم در حيطه روان با رعايت اصول و حفظ اسرار و اطلاعات دانشجويان توسط روانشناسان مرکز انجام  خواهد گرفت.

خانم دکتر آزادي، خاطرنشان کرد: با توجه به يانکه شرکت کليه دانشجويان ورودي جديد در طرح فوق الزامي و انجام  کليه امور مربوط به اجراي طرح در بازه زماني اعلام شده رايگان مي باشد، لذا توصيه مي شود عزيزان دانشجو براي انجام طرح پايش سلامت در روزهاي نخستين اجراي طرح به مرکز بهداشت و مشاوره دانشگاه مراجعه نمايند.

آدرس لينک سلامت جسم:

آدرس لينک سلامت روان: