انتخاب آقای خورانی حیدری بعنوان دبیر شورای مدیران اداری و پشتیبانی دانشگاه‎ های منطقه پنج کشور

در سیزدهمین جلسه مدیران امور اداری و پشتیبانی دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی منطقه پنج  کشور، آقای خورانی حیدری به عنوان دبیر این شورا انتخاب گردید.

به گزارش روابط عمومی، در سیزدهمین جلسه مدیران امور اداری و پشتیبانی دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی منطقه پنج  کشور که روز چهارشنبه 24 مهرماه به میزبانی دانشگاه آیت الله بروجردی برگزار گردید، با ر أی اکثریت اعضاء  آقای جهانبخش خورانی حیدری مدیر امور اداری و پشتیبانی دانشگاه ایلام بعنوان دبیر شورای مدیران امور اداری و پشتیبانی  دانشگاه‎های منطقه پنج  کشور انتخاب گردید.

روابط عمومی دانشگاه ایلام برای آقای خورانی حیدری آرزوی موفقیت دارد.

انتخاب آقاي خوراني حيدري بعنوان دبير شوراي مديران اداري و پشتيباني دانشگاه‎ هاي منطقه پنج  کشور