دانشگاه ایلام در ردیف دانشگاه ‌های برگزیده کشور در زمینه ثبت پایان‌نامه‌ و رساله‌ در سال 1397 قرار گرفت

بر اساس گزارش سامانه ملی ایرانداک: دانشگاه ایلام جزو دانشگاه ‌های برگزیده  کشور در زمینه ثبت پایان‌نامه‌ ها و  رساله‌ های دانشجویی در  شش ماهه دوم سال 1397 شناخته شد.

به گزارش روابط عمومی، خانم دکتر مینا پیرزادنیا مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه با عنوان این خبر، گفت: در راستای پیشگیری و مقابله با تقلب در تهیه آثار علمی، دانشگاه ایلام از فروردین ماه سال 1386  اقدام به ثبت پیشنهاده (پروپزال) و پارسا (متن کامل پایان­ نامه - رساله) در سامانه­ ی پژوهشگاه علوم و فن آوری اطلاعات ایران (ایرانداک) نمود  و از تاریخ مذکور تاکنون تعداد 2632 پروپزال و 2035 متن پایان ­نامه و رساله توسط دانشگاه ایلام در این سامانه  به ثبت رسیده است.

مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه، افزود: بر اساس تمهیدات اندیشیده شده و با التزام کارشناسان تحصیلات تکمیلی و همکاری خوب دانشجویان، بر اساس گزارش سامانه ملی ایرانداک، دانشگاه ایلام در شش ماهه دوم سال 1397 جزو دانشگاه های برگزیده در ثبت پیشنهاده و متن پایان ­نامه­ ها و رساله­ های دانشجویی بوده است.

خانم دکتر پیرزادنیا، خاطرنشان کرد: پیرو ابلاغ بخشنامه مورخ 97/4/10 معاون آموزشی وزارت عتف در خصوص اهمیت اجرای قانون پیشگیری و مقابله با تقلب در تهیه آثار علمی، دانشگاه ایلام پس از ثبت اطلاعات اعضای هیأت علمی جهت ایجاد عضویت در سامانه مذکور، همانندجویی متن پایان­ نامه ها و رساله ­های دانشجویی قبل از انجام دفاع و صدور مجوز دفاعیه را الزامی نمود و براساس مصوبه شورای تحصیلات تکمیلی دانشگاه، تنها دانشجویانی مجوز دفاع دریافت می­ نمایند که در گزارش نهایی، میزان مشابهت متن پایان­ نامه آنها کمتر از %30 باشد.

مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه، اضافه کرد: لازم به ذکر است از زمان اجرایی شدن قانون لزوم همانندجویی در دانشگاه ایلام، 280 مورد متن پایان­ نامه جهت تعیین میزان مشابهت در سامانه مذکور بارگذاری شده است.