دانشگاه ایلام در ردیف دانشگاه ‌های برگزیده کشور در زمینه ثبت پایان‌نامه‌ و رساله‌ در سال 1397 قرار گرفت

بر اساس گزارش سامانه ملي ايرانداک: دانشگاه ايلام جزو دانشگاه ‌هاي برگزيده  کشور در زمينه ثبت پايان‌نامه‌ ها و  رساله‌ هاي دانشجويي در  شش ماهه دوم سال 1397 شناخته شد.

به گزارش روابط عمومي، خانم دکتر مينا پيرزادنيا مدير تحصيلات تکميلي دانشگاه با عنوان اين خبر، گفت: در راستاي پيشگيري و مقابله با تقلب در تهيه آثار علمي، دانشگاه ايلام از فروردين ماه سال 1386  اقدام به ثبت پيشنهاده (پروپزال) و پارسا (متن کامل پايان­ نامه - رساله) در سامانه­ ي پژوهشگاه علوم و فن آوري اطلاعات ايران (ايرانداک) نمود  و از تاريخ مذکور تاکنون تعداد 2632 پروپزال و 2035 متن پايان ­نامه و رساله توسط دانشگاه ايلام در اين سامانه  به ثبت رسيده است.

مدير تحصيلات تکميلي دانشگاه، افزود: بر اساس تمهيدات انديشيده شده و با التزام کارشناسان تحصيلات تکميلي و همکاري خوب دانشجويان، بر اساس گزارش سامانه ملي ايرانداک، دانشگاه ايلام در شش ماهه دوم سال 1397 جزو دانشگاه هاي برگزيده در ثبت پيشنهاده و متن پايان ­نامه­ ها و رساله­ هاي دانشجويي بوده است.

خانم دکتر پيرزادنيا، خاطرنشان کرد: پيرو ابلاغ بخشنامه مورخ 97/4/10 معاون آموزشي وزارت عتف در خصوص اهميت اجراي قانون پيشگيري و مقابله با تقلب در تهيه آثار علمي، دانشگاه ايلام پس از ثبت اطلاعات اعضاي هيأت علمي جهت ايجاد عضويت در سامانه مذکور، همانندجويي متن پايان­ نامه ها و رساله ­هاي دانشجويي قبل از انجام دفاع و صدور مجوز دفاعيه را الزامي نمود و براساس مصوبه شوراي تحصيلات تکميلي دانشگاه، تنها دانشجوياني مجوز دفاع دريافت مي­ نمايند که در گزارش نهايي، ميزان مشابهت متن پايان­ نامه آنها کمتر از %30 باشد.

مدير تحصيلات تکميلي دانشگاه، اضافه کرد: لازم به ذکر است از زمان اجرايي شدن قانون لزوم همانندجويي در دانشگاه ايلام، 280 مورد متن پايان­ نامه جهت تعيين ميزان مشابهت در سامانه مذکور بارگذاري شده است.