اخبار کوتاه دانشگاه ایلام

دکتر مهدیزاده معاون پژوهش و فناروری دانشگاه: 7 واحد در مرحله پیش رشد و 10 واحد در مرحله رشد، در مرکز رشد واحدهای فناوری دانشگاه ایلام مستقر می باشند.

خانم دکتر طولابی مدیر دفتر نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه: با همکاری معاونت آوزش و تحصیلات تکمیلی، کارگروه تضمین کیفیت آموزش در دانشگاه ایلام راه اندازی گردید.

خانم دکتر پیرزادنیا مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه: در سال تحصیلی جدید، مجموعاً 543 دانشجوی کارشناسی ارشد ورودی جدید پذیرش شده اند.

دکتر عامر خیری رئیس گروه همکاری های علمی بین المللی دانشگاه: با احتساب دانشجویانی که بعد از اربعین ثبت نام کرداه اند، تعداد دانشجویان خارجی ورودی سال جدید تحصیلی جدید دانشگاه ایلام به 76 رسید.

دکتر روشنی رئیس کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه: کتابخانه دیجیتال دانشگاه به ظرفیت 90000 کتاب تمام متن به آدرس: «http://dl.ilam.ac.ir/#sthash.uOqWIUtC.dpbs» در دسترس مخاطبان قرار دارد.

دکتر نورالهی مدیر گروه گیاهپزشکی:  کارگاه آموزش مقاله نویسی و آشنایی با مجلات معتبر علمی روز دوشنبه 13 آبان برگزار می گردد

خانم دکتر سارا آزادی رئیس مرکز بهداشت، درمان و مشاوره دانشگاه: از آغاز سال تحصیلی جدید تاکنون، طرح پایش سلامت روان در مورد 713 دانشجوی ورودی جدید انجام گرفت.