اخبار کوتاه دانشگاه ایلام

دکتر مهديزاده معاون پژوهش و فناروري دانشگاه: 7 واحد در مرحله پيش رشد و 10 واحد در مرحله رشد، در مرکز رشد واحدهاي فناوري دانشگاه ايلام مستقر مي باشند.

خانم دکتر طولابي مدير دفتر نظارت، ارزيابي و تضمين کيفيت دانشگاه: با همکاري معاونت آوزش و تحصيلات تکميلي، کارگروه تضمين کيفيت آموزش در دانشگاه ايلام راه اندازي گرديد.

خانم دکتر پيرزادنيا مدير تحصيلات تکميلي دانشگاه: در سال تحصيلي جديد، مجموعاً 543 دانشجوي کارشناسي ارشد ورودي جديد پذيرش شده اند.

دکتر عامر خيري رئيس گروه همکاري هاي علمي بين المللي دانشگاه: با احتساب دانشجوياني که بعد از اربعين ثبت نام کرداه اند، تعداد دانشجويان خارجي ورودي سال جديد تحصيلي جديد دانشگاه ايلام به 76 رسيد.

دکتر روشني رئيس کتابخانه مرکزي و مرکز اسناد دانشگاه: کتابخانه ديجيتال دانشگاه به ظرفيت 90000 کتاب تمام متن به آدرس: «http://dl.ilam.ac.ir/#sthash.uOqWIUtC.dpbs» در دسترس مخاطبان قرار دارد.

دکتر نورالهي مدير گروه گياهپزشکي:  کارگاه آموزش مقاله نويسي و آشنايي با مجلات معتبر علمي روز دوشنبه 13 آبان برگزار مي گردد

خانم دکتر سارا آزادي رئيس مرکز بهداشت، درمان و مشاوره دانشگاه: از آغاز سال تحصيلي جديد تاکنون، طرح پايش سلامت روان در مورد 713 دانشجوي ورودي جديد انجام گرفت.