بازدید رئیس دانشگاه از روند ثبت نام دانشجویان ورودی جدید کارشناسی ارشد

رئیس دانشگاه با حضور در محل ثبت نام دانشجویان ورودی جدید کارشناسی ارشد، با پذیرفته شدگان و خانوادههایشان گفت و گو کرد.

به گزارش روابط عمومی، همزمان با دومین روز از ثبت نام دانشجویان ورودی جدید کارشناسی ارشد دانشگاه ایلام، صبح امروز دکتر علیاکبری رئیس دانشگاه از چگونگی و مراحل ثبت نام این دانشجویان بازدید نمود.

رئیس دانشگاه ضمن بازدید از مراحل مختلف ثبت نام و دیدار با مسئولین ثبت نام، بر تسریع در روند ثبت نام دانشجویان ورودی جدید تأکید کرد و خواستار پاسخگویی شفاف به دانشجویان و خانوادههای ایشان گردید.

دکتر علیاکبری همچنین با حضور در جمع پذیرفته شدگان و خانواده هایشان، ضمن بیان وضعیت آموزشی و امکانات رفاهی دانشگاه ایلام و پاسخ به دغدغههای والدین، ابراز امیدواری نمود که دانشجویان ورودی جدید، بتوانند در آینده مسیر موفقیت را در دانشگاه ایلام طی کرده و به مدارج بالای علمی دست یابند.

گفتنی است، ثبت نام دانشجویان ورودی جدید کارشناسی ارشد دانشگاه ایلام به دو صورت اینترنتی و حضوری انجام میپذیرد که در ثبت نام امسال نیز همانند سال گذشته با تمهیدات انجام شده، بسیاری از مراحل ثبت نام به صورت اینترنتی انجام شد که سبب کاهش هزینه ها و تسریع در فرایند ثبت نام شده است.