بازدید رئیس دانشگاه از روند ثبت نام دانشجویان ورودی جدید کارشناسی ارشد

بازديد رئيس دانشگاه از روند ثبت نام دانشجويان ورودي جديد کارشناسي ارشد

رئيس دانشگاه با حضور در محل ثبت نام دانشجويان ورودي جديد کارشناسي ارشد، با پذيرفته شدگان و خانوادههايشان گفت و گو کرد.

به گزارش روابط عمومي، همزمان با دومين روز از ثبت نام دانشجويان ورودي جديد کارشناسي ارشد دانشگاه ايلام، صبح امروز دکتر علياکبري رئيس دانشگاه از چگونگي و مراحل ثبت نام اين دانشجويان بازديد نمود.

رئيس دانشگاه ضمن بازديد از مراحل مختلف ثبت نام و ديدار با مسئولين ثبت نام، بر تسريع در روند ثبت نام دانشجويان ورودي جديد تأکيد کرد و خواستار پاسخگويي شفاف به دانشجويان و خانوادههاي ايشان گرديد.

دکتر علياکبري همچنين با حضور در جمع پذيرفته شدگان و خانواده هايشان، ضمن بيان وضعيت آموزشي و امکانات رفاهي دانشگاه ايلام و پاسخ به دغدغههاي والدين، ابراز اميدواري نمود که دانشجويان ورودي جديد، بتوانند در آينده مسير موفقيت را در دانشگاه ايلام طي کرده و به مدارج بالاي علمي دست يابند.

گفتني است، ثبت نام دانشجويان ورودي جديد کارشناسي ارشد دانشگاه ايلام به دو صورت اينترنتي و حضوري انجام ميپذيرد که در ثبت نام امسال نيز همانند سال گذشته با تمهيدات انجام شده، بسياري از مراحل ثبت نام به صورت اينترنتي انجام شد که سبب کاهش هزينه ها و تسريع در فرايند ثبت نام شده است.