برنامه عملیاتی 1398 دانشگاه ایلام برای اجرا ابلاغ گردید

برنامه عملیاتی 1398 دانشگاه ایلام پس از تصویب هیأت امناء، برای اجرا به حوزهها و بخشهای مختلف دانشگاه ابلاغ گردید.

به گزارش روابط عمومی، دکتر محمد سلاورزیزاده، مدیر برنامه، بودجه، تحول اداری و بهرهوری دانشگاه، با بیان این خبر، اظهار داشت: برنامه عملیاتی، سند یکساله؛ انجام اقدامات مشخص، کمی، عینی و سنجش پذیر با نیروهای انسانی و بودجه مشخص برای دستیابی به اهداف طراحی شده و حرکت در جهت برنامه استراتژیک دانشگاه در همه زمینه ها است که قابلیت ارزیابی کمی و عینی دارد.

مدیر برنامه، بودجه، تحول اداری و بهرهوری دانشگاه درباره نحوه تدوین این برنامه، بیان کرد: تحقق اهداف کلی برنامه استراتژیک دانشگاه ایلام، مستلزم تدوین برنامه عملیاتی سالیانه است که با مشارکت و تبادل نظر معاونت ‎ها، روسای دانشکده‎ ها، مدیران و اعضای هیأت علمی پس از طی یک فرآنید سه ماهه، تدوین شد و پس از تصویب هیأت امناء برای اجرا ابلاغ گردید.

دکتر سلاورزی زاده، در مورد ارزیابی و پایش این برنامه، گفت: این برنامه هر شش ماه یک بار توسط مدیریت برنامه، بودجه، تحول و بهروه وری دانشگاه مورد پایش و ارزیابی قرار میگیرد.

مدیر برنامه، بودجه، تحول اداری و بهرهوری دانشگاه، افزود: قبلاً این برنامه به صورت دستی مورد پایش قرار میگرفت، در حالی که با راهاندازی سامانه پایش برنامه عملیاتی دانشگاه ایلام، این برنامه هر شش ماه یکبار قابل مشاهده و سنجشپذیر بوده و از نظر  کمی و کیفی مورد ارزیابی قرار میگیرد و ریاست محترم دانشگاه، معاونین و مدیران گرامی میتوانند پس از درج اطلاعات کاربران حوزههای مختلف نتایج به دست آمده را مشاهده و ارزیابی نمایند.