برنامه عملیاتی 1398 دانشگاه ایلام برای اجرا ابلاغ گردید

برنامه عملياتي 1398 دانشگاه ايلام پس از تصويب هيأت امناء، براي اجرا به حوزهها و بخشهاي مختلف دانشگاه ابلاغ گرديد.

به گزارش روابط عمومي، دکتر محمد سلاورزيزاده، مدير برنامه، بودجه، تحول اداري و بهرهوري دانشگاه، با بيان اين خبر، اظهار داشت: برنامه عملياتي، سند يکساله؛ انجام اقدامات مشخص، کمي، عيني و سنجش پذير با نيروهاي انساني و بودجه مشخص براي دستيابي به اهداف طراحي شده و حرکت در جهت برنامه استراتژيک دانشگاه در همه زمينه ها است که قابليت ارزيابي کمي و عيني دارد.

مدير برنامه، بودجه، تحول اداري و بهرهوري دانشگاه درباره نحوه تدوين اين برنامه، بيان کرد: تحقق اهداف کلي برنامه استراتژيک دانشگاه ايلام، مستلزم تدوين برنامه عملياتي ساليانه است که با مشارکت و تبادل نظر معاونت ‎ها، روساي دانشکده‎ ها، مديران و اعضاي هيأت علمي پس از طي يک فرآنيد سه ماهه، تدوين شد و پس از تصويب هيأت امناء براي اجرا ابلاغ گرديد.

دکتر سلاورزي زاده، در مورد ارزيابي و پايش اين برنامه، گفت: اين برنامه هر شش ماه يک بار توسط مديريت برنامه، بودجه، تحول و بهروه وري دانشگاه مورد پايش و ارزيابي قرار ميگيرد.

مدير برنامه، بودجه، تحول اداري و بهرهوري دانشگاه، افزود: قبلاً اين برنامه به صورت دستي مورد پايش قرار ميگرفت، در حالي که با راهاندازي سامانه پايش برنامه عملياتي دانشگاه ايلام، اين برنامه هر شش ماه يکبار قابل مشاهده و سنجشپذير بوده و از نظر  کمي و کيفي مورد ارزيابي قرار ميگيرد و رياست محترم دانشگاه، معاونين و مديران گرامي ميتوانند پس از درج اطلاعات کاربران حوزههاي مختلف نتايج به دست آمده را مشاهده و ارزيابي نمايند.