سامانه رزرو سراهای دانشجویی دانشگاه ایلام از صبح روز شنبه 16 شهریور فعال است و تاکنون 700 درخواست ثبت گردیده است

با رفع مشکل ایجا شده، سامانه رزرو سراهای دانشجویی دانشگاه ایلام از صبح روز شنبه 16 شهریور فعال است و تاکنون 700 درخواست در این سامانه ثبت گردیده است.

به گزارش روابط عمومی، دکتر مهدی صیدی سرپرست معاونت دانشجویی دانشگاه ایلام در زمینه مشکل پیش آمده در سامانه رزرو سراهای دانشجویی، اظهار داشت: متأسفانه سامانه رزرو سراهای دانشجویی در حین  ثبت نام دانشجویان دچار مشکل فنی  گردید که ضمن پوزش از دانشجویان گرامی به  استحضار همه عزیزان میرساند در سریع‎ترین زمان ممکن این مشکل حل گردید و هم اکنون سامانه فعال است و  دانشجویان مشغول ثبت درخواستهای خود می‎باشند که تاکنون مجموعاً 723 نفر موفق به  ثبت درخواست خود شدهاند.