سامانه رزرو سراهای دانشجویی دانشگاه ایلام از صبح روز شنبه 16 شهریور فعال است و تاکنون 700 درخواست ثبت گردیده است

با رفع مشکل ايجا شده، سامانه رزرو سراهاي دانشجويي دانشگاه ايلام از صبح روز شنبه 16 شهريور فعال است و تاکنون 700 درخواست در اين سامانه ثبت گرديده است.

به گزارش روابط عمومي، دکتر مهدي صيدي سرپرست معاونت دانشجويي دانشگاه ايلام در زمينه مشکل پيش آمده در سامانه رزرو سراهاي دانشجويي، اظهار داشت: متأسفانه سامانه رزرو سراهاي دانشجويي در حين  ثبت نام دانشجويان دچار مشکل فني  گرديد که ضمن پوزش از دانشجويان گرامي به  استحضار همه عزيزان ميرساند در سريع‎ترين زمان ممکن اين مشکل حل گرديد و هم اکنون سامانه فعال است و  دانشجويان مشغول ثبت درخواستهاي خود مي‎باشند که تاکنون مجموعاً 723 نفر موفق به  ثبت درخواست خود شدهاند.