تیم فوتسال دانشجویان دختر دانشگاه ایلام موفق به کسب عنوان نایب قهرمانی مسابقات فوتسال دانشجویان سراسر کشور گردید

تیم دانشجویان دانشگاه ایلام عنوان نایب قهرمانی مسابقات فوتسال دانشجویان دختر دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی سراسر کشور را از آن خود کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، مسابقات فوتسال قهرمانی دانشجویان دختر دانشگاه‏‌ها و موسسات آموزش عالی سراسر کشور به میزبانی دانشگاه گیلان برگزار شد و در پایان تیم فوتسال دانشجویان دانشگاه ایلام بعنوان نایب قهرمانی دست یافت.

در این مسابقات خانم ها کوثر عنبری و حدیث بساط شیر از تیم دانشگاه ایلام به ترتیب به عنوان فنی ترین بازیکن و خانم گل مسابقات انتخاب شدند.

این رقابت‌ها با حضور 14 تیم از دانشجویان دختر دانشگاه‌‏ها و موسسات آموزش عالی کشور به مدت یک هفته به میزبانی دانشگاه گیلان برگزار شد.

تيم فوتسال دانشجويان دختر دانشگاه ايلام موفق به کسب عنوان نايب قهرماني مسابقات فوتسال  دانشجويان سراسر کشور گرديد