تیم فوتسال دانشجویان دختر دانشگاه ایلام موفق به کسب عنوان نایب قهرمانی مسابقات فوتسال دانشجویان سراسر کشور گردید

تيم فوتسال دانشجويان دختر دانشگاه ايلام موفق به کسب عنوان نايب قهرماني مسابقات فوتسال  دانشجويان سراسر کشور گرديد

تيم دانشجويان دانشگاه ايلام عنوان نايب قهرماني مسابقات فوتسال دانشجويان دختر دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالي سراسر کشور را از آن خود کرد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه، مسابقات فوتسال قهرماني دانشجويان دختر دانشگاه‏‌ها و موسسات آموزش عالي سراسر کشور به ميزباني دانشگاه گيلان برگزار شد و در پايان تيم فوتسال دانشجويان دانشگاه ايلام بعنوان نايب قهرماني دست يافت.

در اين مسابقات خانم ها کوثر عنبري و حديث بساط شير از تيم دانشگاه ايلام به ترتيب به عنوان فني ترين بازيکن و خانم گل مسابقات انتخاب شدند.

اين رقابت‌ها با حضور 14 تيم از دانشجويان دختر دانشگاه‌‏ها و موسسات آموزش عالي کشور به مدت يک هفته به ميزباني دانشگاه گيلان برگزار شد.