معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه: آزمون اتحادیه کانون وکلای دادگستری سال 1397 روز جمعه در دانشگاه برگزار می گردد

آزمون اتحادیه کانون وکلای دادگستری سال 1397 با حضور 975 داوطلب صبح روز جمعه در دانشگاه برگزار می گردد.

به گزارش روابط عمومی، دکتر مصطفی نعمتی، معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه، درباره برگزاری آزمون اتحایه کانون وکلای دادگستری در دانشگاه ایلام، بیان داشت: آزمون اتحایه کانون وکلای دادگستری سال 1397 با حضور 975 داوطلب شامل 403 تن خانم و 572 تن مرد، صبح روز جمعه 97/09/09 در دانشکده ادبیات و علوم انسانی برگزار می گردد.

معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه، افزود:  هر داوطلب برای حضور در جلسه آزمون باید علاوه بر پرینت کارت شرکت در آزمون، اصل کارت ملی و یا اصل شناسنامه عکسدار را باید به همراه داشته داشته باشد.

دکتر نعمتی اضافه کرد: درهای ورودی ِحوزه های امتحانی راس ساعت 8:00 (هشت صبح) بسته خواهد شد و لذا به داوطلبان توصیه می ‌شود قبل از بسته شدن درهای ورودی در جلسه آزمون حاضر باشند. شروع فرآیند برگزاری آزمون راس ساعت 8:30 (هشت و سی دقیقه صبح) خواهد بود. لذا از ورود داوطلبان پس از بسته شدن درِ سالنهای امتحانی به حوزه آزمون ممانعت بعمل خواهد آمد.

معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه، خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه سازمان سنجش آموزش کشور در جهت بهبود و ارتقاء کیفی حوزه های برگزاری آزمون، نیاز به نظرات داوطلبان به عنوان معتبرترین منبع اخذ داده و اطلاعات برای ارزیابی حوزه ها دارد، از این عزیزان خواستاریم نسبت به تکمیل نمودن پرسشنامه ارزیابی حوزه امتحانی خود در این آزمون از تاریخ 97/09/09 لغایت 97/09/16 بصورت اینترنتی از طریق پایگاه اطلاع رسانی این سازمان اقدام نمائید.