رئیس دانشگاه ایلام: فرصت ساماندهی آموزش عالی از وزارت علوم سلب نگردد

در جریان برگزاری برنامه هفته پژوهش و فناوری، دکتر علی اکبری تأکید کرد که فرصت ساماندهی آموزش عالی از وزارت علوم سلب نگردد.

به گزارش روابط عمومی، دکتر علی اکبری رئیس دانشگاه، در جریان برنامه های هفته پژوهش دانشگاه، حمایت از برنامه ساماندهی آموزش عالی را خواستار شد و اظهار نمود: در شرایطی که آرامش فضای آموزش عالی زمینه ساماندهی آموزش عالی را فراهم نموده و عزم این فرصت برای سوق دادن زیرنظام‌ها به مأموریت اصلی و کاهش هزینه و افزایش کارآمدی فراهم گردیده، انتظار می‌رود که طرح مباحث حاشیه‌ای و سئوالات مجلس محترم شورای اسلامی مانعی در راه این مأموریت مهم ایجاد ننماید.

رئیس دانشگاه با اشاره به فضای مناسب کار و خدمت در دانشگاه‌های کشور، انجام این مأموریت را نیازمند همکاری خانواده آموزش عالی، دولت و مجلس دانست و اظهار امیدواری کرد که مجلس شورای اسلامی ضمن حمایت از وزیر محترم در تحقق عزم ملی برای حل این مسئله همکاری نمایند و با تعامل سازنده به پیشرفت برنامه‌ های این وزارت سرعت ببخشد.