رئیس دانشگاه ایلام: فرصت ساماندهی آموزش عالی از وزارت علوم سلب نگردد

در جريان برگزاري برنامه هفته پژوهش و فناوري، دکتر علي اکبري تأکيد کرد که فرصت ساماندهي آموزش عالي از وزارت علوم سلب نگردد.

به گزارش روابط عمومي، دکتر علي اکبري رئيس دانشگاه، در جريان برنامه هاي هفته پژوهش دانشگاه، حمايت از برنامه ساماندهي آموزش عالي را خواستار شد و اظهار نمود: در شرايطي که آرامش فضاي آموزش عالي زمينه ساماندهي آموزش عالي را فراهم نموده و عزم اين فرصت براي سوق دادن زيرنظام‌ها به مأموريت اصلي و کاهش هزينه و افزايش کارآمدي فراهم گرديده، انتظار مي‌رود که طرح مباحث حاشيه‌اي و سئوالات مجلس محترم شوراي اسلامي مانعي در راه اين مأموريت مهم ايجاد ننمايد.

رئيس دانشگاه با اشاره به فضاي مناسب کار و خدمت در دانشگاه‌هاي کشور، انجام اين مأموريت را نيازمند همکاري خانواده آموزش عالي، دولت و مجلس دانست و اظهار اميدواري کرد که مجلس شوراي اسلامي ضمن حمايت از وزير محترم در تحقق عزم ملي براي حل اين مسئله همکاري نمايند و با تعامل سازنده به پيشرفت برنامه‌ هاي اين وزارت سرعت ببخشد.